QUÈQUICOM-TONYINA, EL DEVORADOR DEVORAT

Ayer por la noche se emitió por el canal 33 un nuevo programa de QUÈQUICOM, en el que se habla sobre el atún rojo.
A lo largo del programa se habla de distintos aspectos relacionados con el atún, y como no podría ser menos habla de la pesca recreativa y de las colaboraciones que se hacen juntamente con científicos para su estudio. 
Nada más empezar se habla un poco de las jornadas de marcaje de atún realizadas el mes de septiembre del año pasado en Llançà y donde tuvimos la suerte de pescar un atún rojo que fue marcado con marca electrónica.
A continuación os dejo el programa:

Comentarios

  1. Bones Josep fa temps que et segueixo pero no habia deixat mai un misatge, primer de tot felicitarte pel fantastic blog que tens, sobre el video, crec que a la societat li falta conciencia marina, tothom s'ha volcat en millorar el planeta, pero el mar es el gran oblidat, vaig veure un altre documental de la posidonia i deia que absorbia mes CO2 que els arbres i que a diferencia d'aquets no la expulsava com fan els arbres cuant els talen i a l'estiu et fas un fart de veure com la gent amarra en praderes de posidonia i no els i pasa res, en cambi si cremes un bosc tothom es posaria les mans al cap, un altre tema es la pesca d'arrosegament que destroça tot el fons mari i no deixem que els peixos tinguin llocs on reproduirse. Sobre la tonyina s'hauria de fer com a Estats Units nomes poder pescarla amb canya i en poc temps tornaria a nivells d'abans i si els Japonesos no tenen peix que mengin mes carn o verdures jejejeje, sento la parrafada i moltes felicitats pel fixatge per sakura t'ho mereixes crack

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ei! moltes gracies Daniel!!!
      Si, en el mar queden moltes coses per millorar, ja que entre tots ens l'estem carregant. Però cada vegada es dona més importància i crec que anem per el camí d'anar millorant.
      Saludus!

      Eliminar
  2. Sóm poc conscients amb el que fem a l'aigua, molt sovint penso que el mar és una zona sense llei, sabem que no és així, però existeix poc control. Això fa que s'hi cometin barbaritats, la feina a fer és informar a la gent i que sigui conscient del que està fent, i com pot afectar això a l'entorn i a les futures generacións...

    PD: Molt bon blog :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! Poc a poc sembla que les coses i les mentalitats van canviant, però cada dia tenim menys peixos....
      Saludus!

      Eliminar

Publicar un comentario